Het leven in een grote stad kan soms eenzaam zijn. Tijd om sociale contacten te onderhouden ontbreekt stelselmatig. In de nieuwe economie brengen we de meeste tijd door met collega’s. Als men hard werkt, is het soms moeilijk tijd en energie vrij te maken voor de mensen om wie men echt geeft.

Easycompany maakt het voor u eenvoudiger om vrienden voor een avondje te vinden. Het aanbod van onze vriendenclub is uiteraard een afspiegeling van onze multiculturele samenleving. Vrouwen, mannen en transgenders uit Rusland, de Oekraïne, Polen, Kroatië, Servië, Moldavië, Brazilië, de Dominicaanse Republiek, Ecuador, Nigeria en Thailand bieden in easyCity hun gezelschap aan. 65% van de werknemers haalden we uit exotische plekken. Op dit moment werken in Nederland 25.000 en in Amsterdam 9.000 personen voor easyCompany. In Amsterdam hebben wij een apart filiaal, de Red Light District. Hier werken 2.000 werknemers. Dit filiaal is een modelbedrijf. Het succes is overweldigend, jaarlijks zijn er 2,5 miljoen bezoekers, 36% van alle toeristen die de stad bezoeken. Ook de economie draait volop mee op ons succes, per dag wordt er 100.000 dollar verdiend aan dit unieke gezelschap.

Waar kunt u de easyCompany vinden? 25% werkt thuis, zij willen het liefst dat u bij hen langskomt, 30% werkt in een club samen met anderen waar u meerdere vrienden tegelijk kunt maken. Ook bieden wij flexibel gezelschap, hiermee kunt u afspreken waar u maar wilt. Bij u thuis, in een bar of in de disco. 10% van ons totale aanbod bevindt zich op straat. Deze laatste groep werkt het liefst in de auto, hier kunt u zonder schuldgevoel de liefde mee bedrijven. Van deze laatste mogelijkheid wordt in easyCity veel gebruik gemaakt. Wij hebben, om het u gemakkelijk te maken, de straten wat geconcentreerd en speciaal hiervoor een buurt ingericht. Deze buurt is heel overzichtelijk, zij bestaat uit een ringvormige weg waarlangs al uw mogelijke vrienden zich presenteren. De keuze is aan u en het aanbod is groot! Natuurlijk wordt uw veiligheid en uw anonimiteit scherp in de gaten gehouden. We zijn ons er van bewust dat er soms gezelschap tussen zit dat niet aan uw verwachtingen voldoet, vervelende vrienden kunnen zonder probleem verwijderd worden. Dit gebeurt uiteraard op een onopvallende manier zodat u er zelf geen hinder van ondervindt. Geen pijnlijke gesprekken om relaties te verbreken, u geeft gewoon een seintje. De buurt is afgeschermd met een hoog hek en de politie maakt een aantal keren per nacht een ronde. De aanleg van deze buurt kostte ons 150 miljoen euro, maar dit hebben we uiteraard graag voor onze bewoners over.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn en wensen u in de toekomst veel vrienden toe via de easyCompany!